Ce ascund angajații McDonald’s în burgerul tău? Codul secret dezvăluit!
Dacă obișnuiești să comanzi produse fast-food de la McDonald’s, cu siguranță ai observat că angajații se mișcă destul de repede. Trebuie, în doar câteva minute, să îți ofere produsul gata ambalat la casa de servire. Te-ai întrebat vreodată cum reușesc să facă acest lucru? Care este codul lor secret.
Cum se explică serviciile rapide de la McDonald’s
S-ar putea să fii destul de familiarizat cu casele de servire de la McDonald’s. Te-ai întrebat vreodată însă cum este să fii de partea cealaltă a tejghelei? Lanțurile de restaurante fast-food au un anumit interval de timp pe care trebuie să îl respecte, când vine vorba despre preparatea unei comenzi și servirea ei.
Dintre toate lanțurile de restaurante fast-food, McDonald’s este cunoscut pentru furnizarea de servicii rapide. Poți să ridici produsele preferate destul de repede, iar asta pentru că angajații reușesc să gătească și să ambaleze rapid produsele pe care le soliciți. Cum fac acest lucru?
Codurile secrete folosite de angajații restaurantului
Angajații McDonald’s apelează la anumite coduri secrete când împachetează burgerii, pentru a-i servi rapid și pentru a-și ușura munca. Trucurile au fost dezvăluite de Abbie, o tânără care lucrează la una dintre unitățile comerciale ale lanțului de restaurante fast-food.
Primul și cel mai important secret este că denumirea burgerului comandat se află întotdeauna în colțul de sus al ambalajului, astfel încât angajații să îl poată vedea constant pe măsură ce prăjesc chiftelele. În acest fel, nu vor încurca niciodată tipurile de burger pe care trebuie să le pregătească pentru clienții lor.
Cum reușesc să ambaleze rapid burgerii comandați
Este posibil, de asemenea, să fi observat cercuri asemănătoare unui burger pe interiorul ambalajului produsului comandat. Poate ai presupus că așa trebuie să fie ambalajul, însă realitatea este alta. Angajații lanțului de fast-food le folosesc tot pentru a se asigura că împachetează burgerii rapid.
Abbie a pus partea de sus a chiflei pe cercul dublu de cheeseburger indicat pe ambalaj, înainte de a adăuga restul ingredientelor – ketchup, muștar, ceapă, murături, carne și brânză -, înainte de a pune chifla deasupra. Odată ce burgerul a fost asamblat, a început să îl împacheteze.
A împăturit mai întâi hârtia într-un triunghi spre zona superioară, apoi a pus partea de jos a hârtiei și părțile sale laterale înăuntru. Din cauza modului în care a fost plasat burgerul, simbolul cheeseburger dublu era pe exteriorul produsului. Astfel poate fi văzut și de alți angajați și plasat la comanda corect.