Un clujean dezamăgit de experiența la Taverna Racilor
Un bărbat din Cluj-Napoca a trăit o experiență dezamăgitoare la restaurantul Taverna Racilor, deschis recent în oraș. Acesta a comandat creveți, dar în loc să primească bucăți de carne, a primit doar capete de creveți. Incidentul a fost relatat pe Tik-Tok, unde bărbatul și-a exprimat dezamăgirea față de produsele restaurantului lui Pescobar.
Deschiderea restaurantului Taverna Racilor în Cluj-Napoca
În toamna acestui an, celebrul Paul Nicolau, cunoscut sub numele de „Pescobar”, a anunțat deschiderea unui nou restaurant în Cluj-Napoca. Locația aleasă a fost în incinta Iulius Mall, unde se afla anterior restaurantul românesc „Casa Dacilor”. Taverna Racilor are specific de fructe de mare și a atras rapid atenția clujenilor dornici să guste preparatele delicioase.
Experiența neplăcută a unui client
Bărbatul care a povestit pe Tik-Tok despre experiența sa la Taverna Racilor a declarat că a fost dezamăgit de ce a primit în farfurie. În loc să primească bucăți de carne de creveți, acesta a găsit doar capetele acestora. Internauții au reacționat prompt și au lăsat comentarii critice la adresa restaurantului și a patronului său, Paul Nicolau.
Reacții din partea internauților
Mesajele lăsate de internauți au fost în majoritatea lor critice față de restaurantul lui Pescobar. Unii utilizatori au subliniat faptul că într-un oraș cu pretenții culinare precum Cluj-Napoca, astfel de incidente nu ar trebui să aibă loc. Alții au menționat că, deși servirea a fost ok, experiența culinară nu a fost pe măsura așteptărilor și chiar a provocat disconfort gastric unui client.
Reacția patronului și consecințele
Până în prezent, Paul Nicolau nu a comentat incidentul și nici nu a luat poziție publică în legătură cu dezamăgirea unui client la restaurantul său. Cu toate acestea, este posibil ca reputația sa să fie afectată de astfel de incidente și de reacțiile negative ale clienților. Incidentul vine pe fondul problemelor cu care se confruntă Pescobar în ultima perioadă, iar această nouă experiență neplăcută nu face decât să adâncească aceste probleme.
Concluzii
Experiența neplăcută a unui clujean la Taverna Racilor din Cluj-Napoca a stârnit reacții negative din partea internauților. Incidentul, în care bărbatul a primit doar capete de creveți în loc de bucăți de carne, a generat critici la adresa restaurantului și a patronului său, Paul Nicolau. Reputația restaurantului se află acum sub semnul întrebării, iar consecințele acestui incident rămân de văzut.