Secretele culinare ale Cameliei Iohannis. Ce delicii îl fac pe președinte să se topească?
Camelia Iohannis, Prima Doamnă a României, este cunoscută nu doar pentru activitatea sa ca profesor, ci și pentru abilitățile sale în bucătărie. Recent, au ieșit la iveală informații despre preparatele culinare preferate ale Primei Doamne, care reușesc să îl facă pe președinte să se topească de plăcere.
Prima Doamnă, pasionată de bucătăria franceză
Carmen Iohannis este recunoscută pentru pasiunea sa pentru bucătăria franceză. Prietenii apropiați ai familiei prezidențiale au dezvăluit că Prima Doamnă este o gospodină desăvârșită și pasionată de rețetele culinare din spectaculoasa bucătărie franceză. Cu toate acestea, Carmen Iohannis nu neglijează nici bucătăria românească autentică, reușind să pregătească delicatese precum ciorba românească de perișoare, care a primit numeroase laude.
Se pare că așa l-a cucerit pe președinte
Surse apropiate familiei Iohannis susțin că aceasta ar fi fost modalitatea prin care Carmen Iohannis l-a cucerit pe Klaus Iohannis. Preparatele tradiționale românești, alături de mâncărurile franțuzești, au fost un motiv în plus pentru care președintele s-a îndrăgostit de ea.
Prima Doamnă admirată pentru silueta sa
Carmen Iohannis este invidiată pentru silueta sa impecabilă, la o vârstă respectabilă. Cu toate acestea, în spatele acestei apariții elegante se află o dietă strictă și o disciplină de fier. Apropiații susțin că Prima Doamnă urmează cu strictețe o dietă intensă.
Este extrem de apreciată ca și cadru didactic
Pe lângă activitatea sa în calitate de Prima Doamnă, Carmen Iohannis nu a renunțat la profesia sa de profesor de limba engleză. Este cunoscută și apreciată de foștii și actualii săi elevi, demonstrându-și astfel calitățile profesionale și abilitățile pedagogice de excepție.