Descoperă secretul oțetului magic pentru salata orientală! Rețeta unică de la Radu Anton Roman
Salata orientală, un preparat facil și rapid
Pentru majoritatea gospodinelor, salata orientală de post, având în vedere că suntem în Postul Crăiunului, este un preparat simplu, rapid și cel mai important, delicios.
Radu Anton Roman îți spune ce oțet se pune la salata orientală de post
Deși rețeta este una arhicunoscută, Radu Anton Roman vine cu un plus, spunându-vă ce oțet se pune la salata orientală de post.
Conform reputatului gurmand Radu Anton Roman, pentru a șine cu sfințenie postul, la prepararea acestei salae ai nevoie, pe lângă clasicele ingrediente, despre care o să vorbim imediat în rețetă, și de oțet, dar nu orice fel de oțet.
În rețeta specială a lui Radu Anton Roman un loc aparte îl are oțetul de fructe, care se va adăuga la preparatul tău, după gust, mai spune Anton Roman.
Rețeta specială a lui Radu Anton Roman
Cum se face o salată orientală de post?
Pentru a pregăti o salată orientală delicioasă, pregătiți ingredientele necesare, după cum urmează. În primul rând va trebui să fierbi cartofii până devin extrem de moi, tăiați în felii foarte subțiri.
Ulterior, taie ceapa, tot în felii subțiri, și după ce ai cartofii gata fierți, le pui pe toate la un loc, adăugând oțet după gust, și le amesteci cu uleiul de măsline, sarea, piperul, și la final adaugi măslinele, cu sâmburi cu tot, ca și ornament, și ai deja pregătită o salată orientală de post delicioasă.